Qui Som?

Valors:

Donem molta importància als valors que fomenten la formació integral de l’estudiant.

A l’Academia la Clau tenim clars els nostres valors i els que volem transmetre, tots ells per poder treballar junts i assolir totes les metes de l’estudiant. Treballarem perquè l’alumne millori en tots els aspectes acadèmics, i tot això en un ambient distès i amigable.

Junts podem assolir tot el que et proposis!

Empatia

Optimisme

Esforç

Companyerisme

Solidaritat

Respecte

Socis Fundadors:

Genís: Enginyer de Camins, Canals i Ports de caràcter alegre i positiu. Des dels 16 anys ha donat classes de reforç a estudiants d’ESO, batxillerat i universitaris. Li encanta sentir la satisfacció de veure com els alumnes progressen i treuen rendiment de les seves classes.

Explica d’una forma distesa alhora que intensa; detecta ràpidament les possibles mancances de l’alumne i explica els conceptes des de diferents punts de vista per tal de trobar la millor forma en que l’alumne els interioritzi.

Blai: Llicenciat en Economia i Administració i direcció d’empreses. De caràcter amable i amb vocació docent, implicat en l’objectiu d’aconseguir tant el correcte desenvolupament acadèmic com humà de l’estudiant. Imparteix les sessions centrades en economia, anglès, llengües i matemàtiques de nivell d’ESO.

Entén l’ensenyament com un procés d’assimilació de conceptes que porta a un aprenentatge complert de les matèries i relacionar-ho amb l’entorn.

L’acadèmia La Clau:

Neix el 2018 de la mà dels 2 germans fundadors, en Genís i en Blai, amb molts anys d’experiència en la docència; han impartit tant classes particulars com grupals i al 2019 esdevenen oficialment professors d’institut amb el Màster de Formació del Professorat d’ESO i batxillerat, FP i idiomes.

És un centre de formació complementària a l’educació escolar, pensat per donar un suport acadèmic i formatiu als estudiants. El nostre objectiu i la nostra voluntat són les de facilitar l’aprenentatge als alumnes, ajudar-los a superar satisfactòriament l’assimilació dels conceptes i procediments necessaris per a la seva educació escolar.